Selecteer een pagina

Dutch Authentics

Wie zijn wij?

“There is no box”, een devies die wij vaak gebruiken bij het aanpakken van organisatievraagstukken. Om echt verandering te kunnen bewerkstelligen, moet je namelijk de geconditioneerde manieren van werken en denken loslaten en buiten het bekende kader kijken en acteren. Alleen zo kun je als persoon en als organisatie inspelen op nieuwe ontwikkelingen die vereist zijn om succesvol te zijn. Deze kijk op de werkelijkheid bereiken wij samen met mensen en organisaties met gaming als enabler. Dit noemen wij Structured Gaming.

Frans Koemans

Founder, Game Designer, Bedrijfskundig Consultant

Veel mensen zijn sceptisch over de rol en impact van games op het welzijn en de productiviteit van de mens. De publieke opinie zorgt er momenteel nog voor dat gamen wordt ontmoedigt en sporten wordt aangemoedigd, terwijl in essentie games helemaal niet zo verschillend zijn van (top)sport.

Dat de jongste generatie bij het behalen van hun middelbare schooldiploma al evenveel uren game- als schoolervaring zie ik als kans. Gaming heeft veel te bieden en zij hebben middels de kracht van gaming de 10.000 uur grens al doorbroken en veel skills ontwikkeld. In de games die ik ontwerp voor medewerkers en organisaties omarm ik de potentie die gaming biedt.

Mijn ruim 15 jaar ervaring als consultant met bedrijfskundige vraagstukken uit zowel het bedrijfsleven, de zorg en de overheid combineer ik met mijn 35 jaar ervaring met gaming.

 

Gerard Stemmerik

Founder, Game Designer, Bedrijfskundig Consultant

Mijn visie op de werkelijkheid is eigenlijk heel simpel. Laat voor elke vraagstuk alles los wat je hebt geleerd of denkt ooit geleerd te hebben. Dan pas ben je in staat op een nieuwe, en voor zover mogelijk onbevangen, manier te kijken en intuïtief  tot de beste aanpak en oplossingen te komen. Als Gamer speel ik ook altijd intuïtief en verken ik alle mogelijkheden die een game biedt om uit te spelen.

Met Structured Gaming creëer ik mogelijkheden om gametechnieken in te bedden in dagelijkse werkzaamheden op de werkvloer. Met ons platform streef ik ernaar om afstand en tijd te overbruggen, om iedere medewerker te laten meespelen en eindeloos veel contacten, kruisverbanden en beloningen mogelijk te maken.

Hierbij combineer ik mijn ruim 15 jaar ervaring als consultant met bedrijfskundige vraagstukken bij de overheid met mijn 35 jaar ervaring met gaming.